Rüyada pırasa pişirmek

Rüyada pırasa pişirmek doğru olanı seçeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa pişirmek gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada pırasa pişirmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırasa yemeği pişirmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada pırasa yemeği görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil pırasa görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bahçeden pırasa toplamak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pırasa koparmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırasa yemek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments