Rüyada pırasa diktiğini görmek

Rüyada pırasa diktiğini görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa diktiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada pırasa diktiğini görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada pırasa yıkamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada pırasa koparmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada çürük pırasa görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada pırasa dikmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada taze pırasa görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada pırasa pişirmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments