Rüyada pırasa görmek

Rüyada pırasa görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırasa gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada pırasa yemeği pişirmek sorunlarını unutacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Rüyada pırasa yemeği görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil pırasa görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada pişmiş pırasa görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulur.

Rüyada taze pırasa görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, daha çok çalışılacağına alamet eder.

Rüyada pırasa toplamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük pırasa görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments