Rüyada taze pırasa görmek

Rüyada taze pırasa görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada taze pırasa gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada taze pırasa görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa toplamak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada pırasalı börek yemek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada pırasa yıkamak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa yemeği pişirmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırasa kesmek çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ pırasa yemek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada pırasa satın almak acılarını dindireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments