Rüyada perdeci dükkanı görmek

Rüyada perdeci dükkanı görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, iyilik görüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada perdeci dükkanı gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada perdeci dükkanı görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada perde dükkanı görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada eski perde görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mor tül perde görmek sevdiği birine hediye alacağına, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırışık perde görmek zarar göreceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil perde takmak rahatının bozulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada perde kaldırmak evlerindeki huzurun artacağına, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments