Rüyada perde düğmesi görmek

Rüyada perde düğmesi görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, neşesini kaybedeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada perde düğmesi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Rüyada perde düğmesi görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet eder.

Rüyada pembe düğme görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme toplamak bazı ortak işlere gireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada düğme kaybetmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada düğme görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada düğme yutmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek rızkın daim ve hayırlı olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme iliği açmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, daha sonra işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments