Rüyada düğme görmek

Rüyada düğme görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğme gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Rüyada düğme koparmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden düğme almak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Rüyada yeşil düğme görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada kol düğmesi hediye almak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğmeye basmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi düğme görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments