Rüyada pencereden sokağa bakmak

Rüyada pencereden sokağa bakmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden sokağa bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada pencereden sokağa bakmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada pencere bakmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden içeri bakmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, yükünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden eve bakmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments