Rüyada pembe yanak görmek

Rüyada pembe yanak görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada pembe yanak gördüyseniz:

  • En iyi seçimi yapabilmek için denge kurulması gerekiyor.

Rüyada pembe yanak görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yanağa dokunmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağından öpülmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yanak görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına inanılır.

Rüyada sol yanaktan öpülmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada şiş yanak görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments