Rüyada pembe mum görmek

Rüyada pembe mum görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zor durumlara düşüleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe mum gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Rüyada pembe mum görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalettir.

Rüyada pasta üstünde mum görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına yorulur.

Rüyada mum yaktığını görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına ve mum görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine mum vermek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye mum almak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada türbede mum yakmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada mum satın almak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments