Rüyada türbede mum yakmak

Rüyada türbede mum yakmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede mum yakmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada türbede mum yakmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbeye mum yakmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada türbede mum görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı mum yakmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Rüyada kibritle mum yakmak güzel bir döneme girileceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kilisede mum yakmak masraflarının azalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalettir.

Rüyada mum yakmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada camide mum yakmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments