Rüyada mum satın almak

Rüyada mum satın almak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mum satın almak gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Rüyada mum satın almak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mumbar dolması yapmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sönmüş mum görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada doğum günü mumu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada süslü mum görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kokulu mum görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, günahlarına tövbe edeceğine inanılır.

Rüyada türbede mum görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, gelirinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kilisede mum yakmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments