Rüyada mum yaktığını görmek

Rüyada mum yaktığını görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada mum yaktığını gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada mumun eridiğini görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil mum görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada karın mumbar görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mumla dilek dilemek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mum tutmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına inanılır.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide mum yakmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments