Rüyada hediye mum almak

Rüyada hediye mum almak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kendisini işine vereceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hediye mum almak gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada hediye mum almak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada mum hediye etmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine işarettir.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek iyi geçiminin de bozulacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yanan mum görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mumsema görmek işlerinin artacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye mum yakmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments