Rüyada pembe kuvars taşı görmek

Rüyada pembe kuvars taşı görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, düşmanlarını kaybetmeye rivayet etmektedir.

Rüyada pembe kuvars taşı gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada pembe kuvars taşı görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pembe kuvars görmek işlerin düzgün gideceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuvars taşı görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kuvars görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı yüzük görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak kişinin kazancının çoğalacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe taş toplamak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
32 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nehir

kolyemin ucunda kalp şeklinde pembe kuvars vardı rüyamdada kolyenin ucundaki taşın ortadan kırıldığını gordum

Merve Aydın

Merhaba. Rüyamda eski sevgilimin bana pembe kuvars taşı verdiğini gördüm. Üstelik yağmur yağıyordu. Bu ne anlama geliyor?

Tuba Turgut

Merhaba.rüyamda koy gibi bir yerdeyiz ama çok yüksek bir yer. .yüzmek istiyorum çok derin ve çok berrak bir su.yanımda erkek arkadaşım var.. sonra oturuyoruz suyun kenarına şeffaf taş ve daha bir kaç tane renkli ve saydam taş görüyorum toplamak istiyorum su götürüyor.sadece pembe kuvars taşını toplayabiliyorum.sonra koya bakıyorum nasıl gelir bu taşlar diye ileride suların içinde kayalıkların kenarı full taş dolu ama orada farklı şeyler girdi araya ama topladığım taşlar elimdeydi hep..

selin

merhaba ruyamda birisinin boynumdaki pembe kuvars kolyeye dokundugunu gordum ve o gunden sonraki gun kolye uzerimdeyken bi agirlik hissettim cikarinca gecti bu ne anlama geliyor

Naz

Rüyamda hiç anlaşamadığım sınıftan bir kız vardı bana pembe kuvars kırık taş veriyordu boynunda da ametist kırık taş kolye vardı , ben de ona AA ne güzel bir kolye ametist mi ben de de pembe kuvars olanı var dedim bana evet ametist, sende olan kolye koptu bu da onun taşları dedi ve gitti

Ayse

Merhaba rüyamda birinin elinde kendi pembe kuvarsımı kararmış olarak gördüm ve pembe kuvars kolyemin zinciri diğer kolyelere bağlanmış çözülmüyordu bunun anlamı nedir?