Rüyada kuvars taşı görmek

Rüyada kuvars taşı görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük atılımlar yapılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada kuvars taşı gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Rüyada kuvars taşı görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada pembe kuvars taşı görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuvars görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Rüyada pembe kuvars görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Rüyada taşlar üzerinde yürümek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde taş tutmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işlerinin çok açılacağına yorulur.

Rüyada taşın altında yılan görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş tarafından taşlanmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments