Rüyada kuvars görmek

Rüyada kuvars görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, problemlerinin çözüleceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kuvars gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada pembe kuvars görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada kuvars görmek şeytana uyacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe kuvars taşı görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuvars taşı görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments