Rüyada düğme iliği görmek

Rüyada düğme iliği görmek isteklerini yerine getireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada düğme iliği gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Rüyada düğme iliği açmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada düğme iliği görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilikli iğne görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilik açmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ilik görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemik iliği görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Rüyada ilik yemek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ilik nakli görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments