Rüyada patronun sesini duymak

Rüyada patronun sesini duymak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, büyük bir projeye girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bir bebek sahibi olunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işarettir.

Rüyada patronun sesini duymak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada patronun sesini duymak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Rüyada sesi duymak gönlünce harcama yapmasına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın sesini duymak üzüntülerin sevince döneceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada kavga sesi duymak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, canının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada müzik sesleri duymak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak sevindirici haberler alınacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments