Rüyada babanın sesini duymak

Rüyada babanın sesini duymak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada babanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasının sesini duymak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, darlık çektiği günlerini unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının sesini duymak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada anne baba sesi duymak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada baba sesi duymak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada babanın sesini duymak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet eder.

Rüyada ölü babanın sesini duymak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments