Rüyada uzaktan davul sesi duymak

Rüyada uzaktan davul sesi duymak parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sonunda mutlu olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada davul sesi duymak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına inanılır.

Rüyada davul çaldığını duymak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada uzaktan ses duymak hüsrana uğratacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada davullu zurnalı düğün görmek dileklerinin de kabul olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada davul tokmağı görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada davul oynamak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Rüyada davul görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments