Rüyada parmaktan yüzük düşürmek

Rüyada parmaktan yüzük düşürmek yeni bir hayat kurulacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada parmaktan yüzük düşürmek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Rüyada parmaktan yüzük düşürmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada her parmakta yüzük görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi parmağında altın yüzük görmek hatalı yollara sapılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments