Rüyada kızının parmağında yüzük görmek

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, borçlanıp, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada kızının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada şahadet parmağında yüzük görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nezaket

rüyamda Kızımın parmağında isim yazılı yüzük vardi