Rüyada küçük parmağa yüzük takmak

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, attığı adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada parmağa yüzük takmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments