Rüyada parmaklarına yüzük takmak

Rüyada parmaklarına yüzük takmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet eder.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret eder.

Rüyada parmağa yüzük takmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bir koyduğu işten üç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, alım gücünün artmasına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments