Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, onu alkışlayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak rakiplerini alt edeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca alamet eder.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak çok kötü günler geçireceğine, her geçen gün sorunların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments