Rüyada ayağına cam batmak

Rüyada ayağına cam batmak moralinin düzeleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına cam batmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada ayağına cam batmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze cam batmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla camura batmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Rüyada ayağa diken batmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı suya batmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakları çamura batmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada ayağı çamura batmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işarettir.

Rüyada ayağına birşey batmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments