Rüyada ayağına birşey batmak

Rüyada ayağına birşey batmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayağına birşey batmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada ayağa diken batmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Rüyada ayağı suya batmak bolluk ve bereket göreceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına cam batmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayağına birşey batmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada ayağı çamura batmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakları çamura batmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çamura batmak çıkamamak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Rüyada denize batmak ve çıkmak kıtlığın meydana geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments