Rüyada parmaktan kan vermek

Rüyada parmaktan kan vermek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan kan vermek gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada parmağından kan aldırmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayatın düzene gireceğine delalettir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada parmaktan kan vermek işe giren herkesin kalkınacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakta kan görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, emeklerin boş yere harcanacağına rivayet eder.

Rüyada parmaktan kan aktığını görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada parmağında kan görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments