Rüyada parmağında kan görmek

Rüyada parmağında kan görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında kan gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada parmağından kan aldırmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada parmaklarında kan görmek sermayesini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaktan kan almak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada parmaktan kan vermek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada parmakta kan görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan kan aldırmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments