Rüyada parmağından kan aldırmak

Rüyada parmağından kan aldırmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada parmağından kan aldırmak gördüyseniz:

  • Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada parmağından kan aldırmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, zararını tamamen kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan kan aldırmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalettir.

Rüyada bacağından kan aldırmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğneyle kan aldırmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada topuktan kan aldırmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada sırtından kan aldırmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan aldırmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan aldırmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments