Rüyada parmakta kan görmek

Rüyada parmakta kan görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada parmakta kan gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada parmağında kan görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada parmaktan kan aktığını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, hayattan daha zevk alacağına inanılır.

Rüyada parmaklarında kan görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan kan aldırmak zor durumların sona ereceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından kan aldırmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret etmektedir.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments