Rüyada kendi parmağında alyans görmek

Rüyada kendi parmağında alyans görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada kendi parmağında alyans gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Rüyada parmağında alyans görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada parmakta alyans görmek geçim kaygısı duymayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağımda alyans görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sol parmakta alyans görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağına alyans takmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments