Rüyada parmaktan alyans çıkarmak

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak yanlış işlere girileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada orta parmakta alyans görmek zor zamanların biteceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments