Rüyada parmağını kesildiğini görmek

Rüyada parmağını kesildiğini görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, işlerinin gerileyeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada parmağını kesildiğini gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada parmak kesilmesi görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments