Rüyada parmaklarda yüzükler görmek

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada parmaklarda yüzükler gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet eder.

Rüyada parmağında yüzük görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yüzük parmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük parmak görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet eder.

Rüyada iki parmağında yüzük görmek kısmetin bollaşacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments