Rüyada parlak yüzük takmak

Rüyada parlak yüzük takmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada parlak yüzük takmak gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada parlak yüzük takmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak kolye takmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet eder.

Rüyada parlak kol saati takmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada parlak yüzük görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yüzük takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada dar yüzük takmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments