Rüyada parlak taşlı küpe takmak

Rüyada parlak taşlı küpe takmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, korkularının yok olacağına, gelirinin çoğalacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak kafasının sakinleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak küpe görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak kol saati takmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada parlak yüzük takmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine işarettir.

Rüyada parlak kolye takmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments