Rüyada parlak taşlı yüzük görmek

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalettir.

Rüyada parlak taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyerek veya alışılmadık yerlere seyahat ederek hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah parlak taş görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada parlak taş toplamak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil parlak taş görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak taş görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak sarı taş görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments