Rüyada dar yüzük takmak

Rüyada dar yüzük takmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada dar yüzük takmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar altın yüzük takmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar yüzük görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulur.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci yüzük takmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çelik yüzük takmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, işe ve aşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada birisine yüzük takmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet eder.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, gönül sızılarının dineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments