Rüyada parlak taş toplamak

Rüyada parlak taş toplamak kişinin her işi severek yapacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, gözünün yaşını sileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada parlak taş toplamak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada parlak taş toplamak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlar toplamak bir koyduğu işten üç alacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek ayrılanların kavuşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz parlak taş görmek o masumların bedduasını alacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil parlak taş görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak taş görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments