Rüyada parlak sarı taş görmek

Rüyada parlak sarı taş görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, tövbelerin kabul olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada parlak sarı taş gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Rüyada parlak sarı taş görmek geçiminin güçleşeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalettir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taş toplamak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlar toplamak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Rüyada parlak taş görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz parlak taş görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Rüyada siyah parlak taş görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments