Rüyada parlak kumaş görmek

Rüyada parlak kumaş görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada parlak kumaş gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Rüyada parlak kumaş görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada pazen kumaş görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada top kumaş almak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantelli kumaş görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada rengarenk kumaş görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada atlas kumaş görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ipek kumaş almak kötü günlerin biteceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada simli kumaş görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments