Rüyada rengarenk kumaş görmek

Rüyada rengarenk kumaş görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada rengarenk kumaş gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Rüyada rengarenk kumaş görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumaş pantolon giymek en yüksek makamlara oturacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada döşemelik kumaş görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kumaş almak heveslerinin biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada hint kumaşı görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada pembe kumaş görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments