Rüyada atlas kumaş görmek

Rüyada atlas kumaş görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada atlas kumaş gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Rüyada atlas kumaş görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada atlas yorgan görmek kafasının da rahat edeceğine, güvenini sarsacağına yorulur.

Rüyada atlas görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada atlas okyanusu görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işarettir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek hastalıktan şifa bulmaya, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parça kumaş görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada top kumaş görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments