Rüyada kendi ayaklarını kesmek

Rüyada kendi ayaklarını kesmek çok kötü olaylar yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kendi ayaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayağını kesmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kesmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak kıllarını kesmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağını kesmek yeni bir ortama girileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun ayağını kesmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kesmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kesmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments