Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sorunların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnak kesmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek sıkılacağına ve üzüleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments