Rüyada özlediğin erkeği görmek

Rüyada özlediğin erkeği görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, ailesini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğin erkeği gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada özlediğin erkeği görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada özlediklerini görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok özlemek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hasta ise iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Rüyada özlediğiniz birini görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalettir.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada özlediğini söylemek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments