Rüyada özlediğiniz birini görmek

Rüyada özlediğiniz birini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kötü sözler duylacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada özlediğiniz birini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin birini öpmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada özlediğini söylemek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğimiz birini görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili özlemek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı özlemek geçim derdine gireceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin insanı görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kazançta zarar edeceğine delalettir.

Rüyada özlediğin kişileri görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, cebinin para göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments