Rüyada özlediğine sarılmak

Rüyada özlediğine sarılmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada özlediğine sarılmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak haneye nifak gireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Rüyada özlediğin birine sarılmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada eşini özlemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek para sıkıntısı çekmeyeceğine, başına türlü belalar geleceğine inanılır.

Rüyada özlediğini söylemek yaşamının daha güzel hale geleceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada geçmişi özlemek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments